Faʻamalamalamaina o faʻafitauli tau i le folau e Grip

(a) Auaunaga o soʻotaga paipa Grip?

O le mamanu tautua olaga e tusa ma le 15 tausaga

(b) Mafai e le paʻu i totonu faʻamau paʻu o Grip paipa faʻatasi mafai ona suia oe lava?

E le mafai ona suia e oe lava

(c) E i ai se faʻapitoa manaʻomia mo luga togafitiga o paipa faiga mo uu paipa faʻatasi?

E leai se faʻapitoa manaʻomia mo togafitiga paipa. Ina ua maeʻa galvanizing ma ufiufi, e mafai ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga mo paipa fesoʻotaʻiga.

(d) Paipa lautele lautele?

26.9mm-2030mm , I le taimi nei, o le tele o paipa a le vaʻa o loʻo faʻaaogaina mo le lautele i lalo ole DN250

(e) O faʻamau faʻamau faʻamau paipa fusipaʻu faʻapitoa?

O faʻamau faʻamau e manaʻomia ona faʻapitoa mai le gaosi oloa Grip ma le mafai ona faʻatauina i le maketi

(f) Pe mafai ona faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o paipa mo le faʻafesoʻotaʻiga o mea eseese

 E mafai ona faʻaaogaina pe afai o le auala i totonu e tutusa ma o le pito i fafo o le vavaeʻeseina o mea eseese e laititi atu i le 3mm

(g) Aofaʻiga o le faʻateʻaina ma le faʻapipiʻiina o paipa faʻamaonia paʻu?

E masani lava, o le tautua olaga e tusa ma le 10 taimi o le faʻateʻaina ma faʻapotopotoga i luga o le faʻamatalaga o le aloese mai le faʻalavelave ogaoga ma faʻapotopotoga.

(h) Manaʻoga o paʻu uʻamea paipa faʻatasi mo paipa faapipiiina saʻo?

O le faʻaletonu o le au o loʻo i totonu o le 3mm, o le tulimanu 'eseʻese o loʻo i totonu o le 4 ° - 5 °, ma le heterodyne' eseʻese o loʻo i totonu o le 3mm. E tusa ai ma le eseese paipa diameter, o le mamao i le va o le paipa pito e manaʻomia i totonu o 0mm-60mm. Paipa paipa faʻatasi mafai ona faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina i totonu o luga tasi ma tele superposition mea sese.

(i) O le atigi fusi paipa uʻamea faʻatasi o loʻo faia i le sila uʻamea. O le faapipiiina ma carbon uamea paipa faapuupuuina le auaunaga olaga o paipa konektor ona o electrochemical palapala?

O le sami ma isi suavai i totonu o le paipa e masani lava ona pasi i totonu o le paipa lava ia ma le faʻamau faʻamau faʻamau i le soʻoga, o lea e faigata ai ona gaosia eletise eletise ma le atigi uʻamea o le paipa faʻatasi. I le taimi nei, e leʻi mauaina e le matou kamupani ni mataupu e uiga i le faʻaleagaina o paipa faʻatasi atigi atigi mafua mai eletise eletise。

(j) Faʻamatalaga tonu o paipa uʻamea faʻatasi i le iʻuga o le paipa?

Ia mautinoa o maosiosi i le pito o le paipa i le itu auala e laititi atu i le 1mm, ma e leai se manino deformation i le lapisi itu.

(k) Pe o le faʻasusuina o vali e faʻatagaina i luga ole paipa faʻapipiʻi

E le faʻatagaina. O le fesoʻotaʻiga o le a puipuia lelei i le taimi o le valiga. Adhesion pipiʻi pipiʻi i faʻamau faʻamau e aʻafia ai le aveʻesea o le va ma le tausiga maintenance


Taimi Post: Jun-17-2020
WhatsApp Online talatalanoaga!