Mataupu Faavae ma fausaga o Grip Paipa Paʻilima

Faamaufaʻailoga sili atu

A faʻamamafaina le feʻaveaʻi o le suavai, kesi, pefu ma isi faʻasalalauga i totonu o le paipa, o le faʻamalosi o le laugutu faʻamau e faʻapipiʻi luga o le tino paipa o loʻo faʻamalosia foi. Faatasi ai ma le fesoasoani o le fausaga o le masini, e le gata o le leakage o le auala i totonu o le paipa e faʻalavelaveina, ae faʻapea foi le aotelega o faʻamau o le paipa e mautinoa.

I le taimi o le faʻapipiʻiina, e tusa ai ma le basiger mataupu faʻavae o hydrodynamics, i le tulaga o faʻamaufaʻailoga, o loʻo i ai se mamafa masani tutusa ma le faʻamalosi loto i totonu i taimi uma o fesoʻotaʻiga ma le auala, o lea o le laugutu pito i lalo o le faʻamaufaʻailoga mama o axial compressed, le laugutu o loʻo faʻamimomiina, o le fesoʻotaʻiga luga o le va o faʻamau faʻamau ma le paipa ua faʻalauteleina, ma o le faʻafesoʻotaʻiga o loʻo faʻateleina, ina ia mafai ai ona ausia le ia lava faʻamaufaʻailoga aafiaga, e pei ona faʻaalia i le Ata1.

aa

I lalo o le gaioiga o le mamafa, o le faʻamaufaʻailoga luga ma le paipa e fesoʻotaʻi vavalalata, lea e mafai ona mautinoa mautinoa le faʻamaufaʻailogaina. E mafai ona vaʻaia mai i le mea moni tulaga faigaluega o le faʻamau faʻamau e tele lava faʻamau faʻamaufaʻailogaina, ma o le faigata ogaoga tulaga o tulaga e masani ona laiti gatete ma aʻafiaga gatete. E tusa ai ma le uiga o le Y-ituaiga faʻamaufaʻailoga, o le faʻamau faʻamau e mafai ona tauaveina le faʻamaufaʻailoga malosi o sili atu nai lo 20MPa.

O le atigi o le autu mamafa avega vaega o le paipa fesoʻotaʻiga, lea e aʻafia tonu le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le moni faʻaaogaina. E manaʻomia le faʻatinoina o le loloto auiliiliga masini faʻataʻitaʻiga e faʻamautinoa ai pe o le malosi o le tasi faʻamaʻi manatu i lalo o le togi galue mamafa faʻamalieina le faʻaaogaina manaʻoga, saili le mamafa faʻasologa manatu, ma faia tutusa fesuiaiga ma faʻaleleia, ina ia mautinoa le saogalemu ma le faʻatuatuaina.

O le malosi o le atigi e fesoʻotaʻi ma le malosi o le malosi, faʻaletonu, mafiafia ma isi mea o mea na faʻaaogaina. O le faʻapipiʻiina o faʻamau o loʻo faʻaaogaina o le a mafua ai nisi faʻasologa o le atigi. I se faʻaopopoga, o le laugutu o le atigi o le a faʻaletino foi i lalo o le mamafa. O nei mea taua o mea taua e afaina ai le teteʻeina o le malosi, saogalemu ma le faʻatuatuaina o le atigi.

Ua faʻamautuina le faʻavasega vaega o le atigi, e pei ona faʻaalia ile Ata2.

444

Maualuga toso-mai teteʻe.

O le lua pito o le soʻoga faʻaoga le atamai atamai fusi faʻavae. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina, o le uʻuina i luga o le nifo ituaiga faʻamau mama mau lelei le laualuga o le paipa. A oʻo le mamafa i totonu o le paipa faʻateleina pe o le axial malosi faʻateleina ona o le aʻafiaga o fafo malosiaga, o le uʻuina o le a faʻamalosia le paipa tino


Taimi Post: Jun-17-2020
WhatsApp Online talatalanoaga!